Guusje Beverdam - Kleurrijke keramieken kunstwerken - Beeldende kunst - Keramiek

Dé cadeautip voor de feestdagen - Bestel de unieke monografie van Guusje Beverdam.

Streefbedrag crowdfundingcampagne voor boek Guusje Beverdam behaald!

30 maart 2021

In nog geen 18 dagen is het streefbedrag voor de crowdfundingcampagne voor het boek van Guusje Beverdam op het platform 'Voor de Kunst' behaald!

Ruim 100 geweldige donateurs hebben bijgedragen en inmiddels is de teller al ver over het streefbedrag heen. Fantastisch!

Goed gedaan allemaal! Heel erg bedankt, jullie zijn om te zoenen! Guusje

Buiten alle geweldige donaties van mensen die Guusje Beverdam en haar werk een warm hart toedragen, heeft ook het Mondriaan Fonds gisteren € 2000 gedoneerd. Het Prins Bernard Cultuurfonds had al eerder gedoneerd. Fantastisch!

Voor Guusje voelt dit als een extra opsteker van deze zeer kritische landelijke fondsen. Het zegt iets over de kwaliteit van haar werk en dat voelt dus extra goed!

Doneren kan nog steeds!

Daarmee heeft Guusje het gevraagde bedrag binnen, maar zijn er nog vele dagen te gaan. In overleg met voordekunst.nl heeft zij het streefbedrag verhoogd. Alle donaties die nu nog gedaan worden, worden gebruikt om de verkoopprijs van het boek te verlagen.

Dus....... er kan nog steeds gedoneerd worden! Help ook mee om de verkoopprijs van het boek te verlagen. Zo komt het aanschaffen van het boek in het bereik meerdere mensen en kan iedereen genieten van de kunstwerken van Guusje Beverdam

.

Update 1 april 2021: inmiddels al meer dan 130 donateurs en bijna 15.000 euro voor de monografie opgehaald!

Doneer en help mee aan het boek van Guusje