Guusje Beverdam - Kleurrijke keramieken kunstwerken - Beeldende kunst - Keramiek

Dé cadeautip voor de feestdagen - Bestel de unieke monografie van Guusje Beverdam.

Fiets langs kunstzinnige route Heartgardens 2010

27 mei 2010
Op initiatief van stichting Heartpool hebben 23 van haar deelnemers hun tuin of pand ter beschikking gesteld van even zovele kunstenaars. Ook een kunstwerk van Guusje Beverdam komt u tegen op de 20 km lange fietsroute door Hengelo.


Kunstenaars en deelnemers zijn middels loting aan elkaar gekoppeld. De deelnemer/opdrachtgever en kunstenaar hebben gezamenlijk de opdracht op zich genomen waarbij de locatie als uitgangspunt moest dienen voor het uiteindelijke kunstwerk.

De route heeft een lengte van ongeveer 20 km en voert langs 23 kunstwerken die speciaal voor het Heargardensproject zijn gemaakt. De werken worden middels een nummer aangegeven. Daarnaast wordt u geattendeerd op andere kunstwerken in de openbare ruimte die op de route liggen maar geen onderdeel van het project uitmaken.

Het kunstwerk van Guusje Beverdam kunt u vinden aan de Bornsestraat 39 in Hengelo. In dezelfde straat exposeren ook Frank Zekhuis en Ricardo Liong-a-Kong.

De route start bij Lunchroom Kolste aan de Markt in Hengelo maar kan ook op een zelfgekozen punt van de route gestart worden. Op vertoon van de fietsroute ontvangt u bij Lunchroom Kolste een kopje koffie met cake voor € 2,50.